over ons

GPAdvies

Betrokken bij u en uw bedrijf

GPAdvies bestaat uit een klein team van gedreven en vooral betrokken mensen die er graag samen met u voor zorgen dat uw bedrijf goed loopt. Door met u samen te werken zorgen wij ervoor dat u meer tijd krijgt voor uw onderneming. Zo kunt u doen wat u graag doet, dan doen wij waar wij goed in zijn.

Samenwerking is belangrijk en daarbij staat goede communicatie centraal. Communicatie kan via persoonlijk contact bij ons op kantoor of we komen op afspraak naar u toe. Maar het kan ook via telefoon, mail, whatsapp, via Yuki, een online meeting. Tijdens kantooruren, maar mocht dat niet mogelijk zijn dan maken wij natuurlijk een afspraak op een ander tijdstip wat voor u beter uitkomt. De manier waarop we contact hebben is aan u zolang we de communicatie persoonlijk en open houden.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek om onder het genot van een kop koffie of thee te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Zodat u bezig kunt zijn met ondernemen.

Onze klanten

Vertrouwen en privacy

Misschien zou u hier willen zien voor wie wij hard aan het werk zijn. Wij hechten echter veel waarde aan vertrouwen en privacy waarbij wij zorg betrachten om zakelijke en private belangen strikt gescheiden te houden. Zonder uw toestemming komen er geen gegevens naar buiten. Als u wel genoemd wil worden op onze website, wat wij natuurlijk erg waarderen, dan maken wij daarover graag een afspraak met u.

Services

wij werken onder andere met

Vrijblijvend contact!

026-4461822

info@gerritsma-bv.nl